Lijfspreuk: 'Nosce te ipsum, tunc vince te ipsum' (zie Waarom)

kijk verder 

PB Tuint     “De wereld is groen”

Waarom?

Omdat het prachtig is om betrokken te zijn bij het creëren van een plek waar mensen genieten, tot rust kunnen komen en zich fijn voelen; de tuinDe tuin wordt steeds meer een uitbreiding van het huis als leefplek. Er wordt gezeten, ge-lounched, gekookt en ge-multi- mediaat. Een plek waar je even kunt 'aarden'. En ik ook! 

Vanuit mijn affiniteit met groen heb ik mijn diploma Vakbekwaam Hovenier gehaald met de bijbehorende onderdelen ontwerp, aanleg, onderhoud en materiaal- en gereedschappen gebruik.

Hoe?

Het onderhouden van een tuin gaat vaak veel verder dan alleen maar takjes afknippen, onkruid verwijderen, gras maaien en het stoepje vegen. Het op de juiste manier, de juiste tijd en met de juiste middelen snoeien van bomen, struiken en planten geeft niet alleen een mooi resultaat wat groei en bloei betreft, maar zorgt ook voor een rustige uitstraling van het geheel. Aandacht voor (natuurlijke) voeding, indeling van de ruimte en praktische oplossingen.

Tijdens het onderhoud komen vaak veel zaken naar voren. Staat deze plant eigenlijk wel op de goede plek? Kan de indeling van de tuin anders? Wordt deze struik eigenlijk niet te groot? Zou er wat meer gras mogen zijn? Hoe kan het onderhoudsarmer?

Ligt dat terrasje eigenlijk wel op de juiste plek? Is die schutting niet aan vervanging toe? Is een schuur(tje) eigenlijk niet handig? Waar haal ik dat? Wie plaatst dat?

Maar ook: Wie zou dat stukje bosperceel kunnen opschonen? Wie kan het hout hakken in brandbare stukken?  Enzovoorts.

Wie?

Iedereen die dat wil! 'Geen klus is te klein!'

Op dit moment heb ik helaas geen ruimte om nieuwe "tuinklanten" te bedienen !

Tarieven:

€ 40,00 per uur en € 0,25 per kilometer.

Kosten voor materialen, planten, stort en gebruik van machines zitten niet in de uurprijs en worden separaat doorberekend.

Reisuren worden niet separaat doorberekend (kilometers wel), tenzij gemaakt voor het storten van afval.

Alle doorberekende onderdelen vind je gespecificeerd op de factuur.


Interessante website:

www.welleshout.nl